Søg

Om firmaet SkovTrup

SkovTrup blev startet år 2002

Hos SkovTrup har vi over 19 års professionel erfaring med træ fra EU. Det er din sikkerhed for en faglig leverandør, som er specialist i miljøvenligt træ. Vi har specialiseret os i miljøvenligt, godt træ, da vi arbejder for, at bidrage til at sænke forbruget af træ fra problematiske regnskovsområder.

I søgningen efter et brugbart alternativ til tropisk og trykimprægneret træ kom vi i forbindelse med robinietræet. Dette var startskuddet og har efterfølgende medført udviklingen af vores mange produkter i robinietræ.Som supplering til vore robinietræs produkter har vi besluttet at lagerføre EGETRÆ som tømmer og planker i større dimensioner samt forhandle Douglas gulve.

Se her for mere info om: Robinie eller Egetræ til din terrasse eller legeplads på vore andre websider – Eller ring på 98.54.87.67.Efterspørgslen på bæredygtigt og miljørigtigt træ er stærkt stigende og vi har bred erfaring som leverandør til store projekter, hvor der stilles store krav til kvalitet og præcise deadlines. Vores 5.500 m2 lager under tag er Danmarks største af robinietræ og sikrer, at vi leverer hurtigt over hele landet.
Du kan se meget mere om SkovTrup på Danmarks Vidensportal – Trae.dk

soeren - kontakt
Jon kontakt
viesturs

Søren Gøttrup
Indkøb / Administration / Vejledning
sg@SkovTrup.dk

Jon Skovhus
Lager / Produkt / Projektudvikling
jsk@SkovTrup.dk

Oksana Riel Christensen
 Salg / Vejledning
ok@SkovTrup.dk

Viesturs Jansons
Lager Snedker & Trænørd
info@SkovTrup.dk

SkovTrup

Har du spørgsmål?
Kontakt Oksana her! 
Ønsker du at komme retur til forsiden – klik her!

Scroll to Top