Søg

Bog om højbed - Design din have med HØJBEDE, af Nina Ewald

Bog – Design din have med HØJBEDE

Bog udkommet 12. marts 2014 – Af Nina Ewald 

Ingen have uden højbede – så kort kan det siges!
Et højbed er et genial element, der kan indgå i havens samlede design som et fornyende supplement til helheden. Højbede har været kendt i århundreder, tidligere mest i køkkenhaver. I moderne haver anvendes højbede i mange sammenhænge af både æstetisk og praktisk karakter.
Bogen er den første danske om dette emne. Den viser, hvorledes højbede er en genvej til en frodig og personlig have, samtidig med at havearbejdet bliver meget lettere og mere overkommeligt. Hertil kommer, at højbede er super til børn – og en fin løsning til handicappede og ældre, så havelivet kan fortsætte, også når kræfterne mindskes.
”Jeg er vild med højbede, og min egen have rummer adskillige af slagsen”, fortæller forfatteren. I bogen deler hun ud af overraskende ideer, giver inspiration og fortæller om både specialfremstillede og færdigkøbte højbede samt om materialer, konstruktioner og velegnede planter og meget mere. For både helt nye haveejere og de mere erfarne. Bogen er illustreret med mange instruktive tegninger og mere end 200 fotos fra både ind- og udland.

bog om materialer til højbede
bog om materialer til højbede

Om forfatteren
Nina Ewald er en passioneret haveskribent og fotograf, som indtil nu har udgivet 10 bøger om hus og have. Hun sidder i Haveselskabets bestyrelse og skriver for medlemsbladet Haven – samt for en lang række danske og udenlandske magasiner. Hun er en meget anvendt foredragsholder. Inspiration og viden samles bl.a. på masser af haverejser og besøg i både private haver og på udstillinger.
Montagevejledning til højbede – SE HER hvis du vil bestille og hvor enkelt det er at bygge og samle højbed med sveller til færdige HØJBEDE  – med de rustfri montage dele

Har du spørgsmål?
Send en e-mail til Oksana: ok@skovTrup.dk
Ønsker du at komme retur til forsiden – klik her!

Scroll to Top