SkovTrup Avisartikler - pressemeddelelser

Seneste NYHEDER og opslag. Se vor Facebook side her!

P R E S S E M E D D E L E L S E

Milepæl for teknologisk udviklingsprogram
Virksomheder i teknologisk udvikling har deres helt eget udviklingsprogram hos Væksthus Nordjylland, og søgningen til det såkaldte VITU-program er så stor, at udviklingsforløb nummer 100 netop er igangsat. Det blev SkovTrup Aps, specialist i miljørigtigt træ, der krydsede den vigtige grænse.
Aalborg, d. 29. februar 2012 – Væksthus Nordjylland og Mariagerfjord Erhvervsråd har netop igangsat forløb nummer 100 for virksomheder i teknologisk udvikling. Forløbet er igangsat med Robinietræ-specialisten SkovTrup Aps i Snæbum ved Hobro, og deltagelsen i programmet forventes at få afgørende betydning for SkovTrups konkurrenceevne. Som en del af udviklingsforløbet er SkovTrup nemlig i gang med en sporbarhedscertificering efter FSC-standarden, en brandteknisk certificering samt en UV801-certificering, og dermed kan SkovTrup i endnu højere grad dokumentere, at virksomhedens træ og solsejls produkter lever op til offentlige kunder og forbrugeres øgede krav om sikkerhed og bæredygtighed. Det skal styrke virksomheden, idet SkovTrups produkter, der blandt andet anvendes på naturlegepladser landet over, fremover kan certificeres efter en kendt standard. Og på den måde kan virksomheden bevæge sig frem mod en egentlig ISO-29000-certificering i bæredygtighed og samfundsansvar . . . . . . . .
Se hele – PRESSEMEDDELSE om SkovTrup her!

Miljøvenlig brug af træ i have og landskab Læs her!

Gennemgang af anvendelse af træ til småkonstruktioner i udemiljøet.

Gennemgangen har særlig vægt på den konstruktive beskyttelse af træet så man undgår imprægnerede og behandlede træoverflader.

Hæftet blev udgivet af Have & Landskabsrådet, og publiceret som en del af Grønt Miljø 5/2001.

Hovedforfatter er Dorte Klarskov Petersen.

Se hæftet på dette link – Miljøvenlig brug af træ i Have og Landskab

Vi guider 10 Lækre liggestole

En forårsfridag bruges bedst udenfor og gerne henslængt i en flot og behagelig liggestol. Her er 10 gode bud.
AF Emilie Taulø-Jacobsen – Artikel fra POLITIKEN

Gyngende afslapning
Vippestolen fra SkovTrup er snedkerfremstillet i robinietræ, og alle samlinger er tappet eller dyvlet sammen uden synlige skruer. Stolens kurve skaber en perfekt hvilestilling, og stolen kan med fordel benyttes som hængebænk ved ophæng. Vippestolen er behandlet med linolie og måler 140 x 120 cm. Robinie, Vippestol, pris 5.295 kroner.

Kurvede linjer
Den elegante kurve hos liggestolen fra Living Collection skaber en naturlig hvilestilling. Stolen med modelnavnet S’Line er lavet i teak og rustfrit stål, mens liggefladen er af det specialbehandlede batyline-tekstil. Liggestolen måler 167 x 75 cm og har ingen indstillingsmuligheder. S’line liggestol, pris 4.499 kroner.

Bedstemors retromodel
Et besøg hos nogle venner med en gammel liggestol i kurveflet blev begyndelsen på fortællingen om Mette Munk Plums liggestol. Hun sørgede for at få sat stolen i produktion, så den nu igen kan købes. Liggestolen er lavet i rattan og kan foldes sammen, så den er let at opbevare. Liggestolen, pris 2.800 kroner samt 1.200 kroner for madrassen.

Frisk fra Sverige
Den brune drømmeseng fra Ikea er udført i stål og plast og måler 187 x 82 cm. Ryglænet kan indstilles i fire forskellige positioner og kan desuden suppleres med en nakkepude af modelnavnet Hållö. Ikea, Arholma drømmeseng, pris 1.199 kroner, nakkepude pris 69 kroner.

Enkelt design
Det franske designfirma Fermob står bag den enkle sunlounger Alize. Stolen er fremstillet i aluminium belagt med polyester, der gør overfladen hårdfør og farven UV-resistent. Stolen fås i syv farver og måler 190 x 80 cm. Fermob, Designlinie Alize, vejledende udsalgspris 6.220 kroner.

En klassiker
Den klassiske dækstol fås hos Mandalay, der i deres udgave er udført i teak og ydermere er udstyret med hjul. Stolen har en aftagelig fodstøtte og fire forskellige indstillingsmuligheder. Dækstolen måler 110 x 60 cm og kan foldes sammen. Hynder af forskellig kvalitet og farve kan købes separat. Mandalay Dækstol, pris 3.280 kroner.

Bred flyder
Der er plads at brede sig på i loungeren fra Idé Møbler, der måler 193 x 102 cm. Stolen er udført i stel af stål og et flettet betræk af plast. Tilhørende hynde kan købes separat. Idé Møbler, Safari Lounger, pris 6.599 kroner, hynde 2.199 kroner

Flytbar på hjul
Det er nemt at rykke fra solplet til solplet med solvognen fra Ilva, hvis hjul gør den fin at flytte rundt med. Solvognen er i teak og aluminium og har en justerbar ryg. Vognen måler 200 x 67 cm i bredden. Ilva, Comfort solvogn, pris 4.999 kroner

Canadisk design
Et lille savværk nord for Toronto i Canada står bag liggestolen fra Haveselskabets Butik Haven. Stolen, der er lavet i fyrretræ, er udstyret med brede armlæn og en justerbar ryg. Stolen leveres usamlet og umalet. Sidned Dækstol, liggestol, pris 2.999 kroner (medlemmer 1.999 kroner)

Som på palmeblade
Tankerne ledes hen på eksotiske strande og palmeblade, når blikket falder på Palm Sun Loungeren fra Trip Trap. Stolen er udført i teak og måler 179 x 70 cm. Trip Trap, Palm Sun Lounger, vejledende udsalgspris 11.995 kroner.

Har du spørgsmål?
Send en e-mail til Oksana: ok@skovTrup.dk
Ønsker du at komme retur til forsiden – klik her!

Scroll til toppen

Mangler du svar på priser eller info. om vore gulve så er Oksana klar til at hjælpe!


Send e-mail: ok@skovtrup.dk
Ring 9854 8767